Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. [03-06-2016] Μείνετε συντονισμένοι. | Έρχονται σημειώσεις, πτυχιακές κλπ καλούδια | Καλή επιτυχία στην εξεταστική. | Καλό ιστολογείν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - Σημειώσεις


Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα μεταφέρεστε στις λεπτομέρειες της ανάρτησης.
Εκεί μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις ή να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Για οποιαδήποτε απορία αφήστε σχόλιο ή στείλτε e-mail στο panosgn@yahoo.com


Για να διαβάσετε τις σημειώσεις στην οθόνη του υπολογιστή σας κάντε κλικ πάνω στην εικόνα που ακολουθεί ή πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Διαβάστε τις σημειώσεις.

Για να κατεβάσετε το βιβλίο στον υπολογιστή σας πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Κατέβασμα των σημειώσεων στον υπολογιστή μου.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί
1) κάντε κλικ στο κουτάκι που λέει: "Συμφωνώ με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών"
2)  κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί: Λήψη
Καλή ανάγνωση.

1 σχόλιο:

  1. Γειαα σας!Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με το μάθημα χρηματοδότηση επιχειρήσεων το Θάνου το οποίο άλλαξε σε χρηματοδοτική διοίκηση 1?Είναι το τελευταίο μάθημα που χρωστάω και δεν ξέρω τι να διαβάσω..βασικά τι σημαίνει 1?θα έχει και 2?κ επίσης το βιβλίο ή γενικά το περιεχόμενο του μαθήματος είναι ίδιο?Στο πρόγραμμα άμα δείτε έχει στο τρίτο εξάμηνο τη χρηματοδοτική διοίκηση 1 και στο πέμπτο τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων..Στην γραμματεία μου είπαν ότι το μάθημα έχει αλλάξει όνομα αλλά για τα υπόλοιπα να μιλήσω με τον Θάνο,ο οποίος δεν απαντά σε κανένα email..έχω μπερδευτεί..λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...